17 Aug. Dover dag 1

 

Na een lange rustige nacht open we onze ogen en kijken naar een blauwe lucht maar horen de wind wel gieren.  We  gaan eerst maar eens de achterstallige verhalen weer op de blog zetten en ook de bijbehorende foto’s . We kunnen hier gelukkig weer vanuit de boot aan werken. Af en toe wordt de blauwe lucht onderbroken door een fel buitje maar even later schijnt de zon weer. Verder gaan we nog even een borrel halen bij Ben en Carla van een paar boten verderop en slenteren we nog even door Dover op zoek naar een bushalte. Misschien gaan we morgen dan even naar Canterbury.

18 aug Dover 005

 

18 aug Dover 006

2 Responses

  1. Nico schreef:

    Ha die Koos en Tineke, mooi verhaal van een uiteindelijk spannende tocht. Het fenijn zat echt in de staart. En weer opnieuw de constatering dat de van de Stadt ontwerpen zeewaardige schepen oplevert. Lekker dat jullie al zo opschieten, de kermis en harddraverij van Heemskerk gaan jullie halen. Wij wensen jullie een goede thuis reis. Groeten van Anneke en Nico.

  2. Piet en Ria schreef:

    Tineke en Koos wat maken jullie spannende tochten mee!!! Gelukkig alles weer goed afgelopen. Tineke wat ben je toch een stoer wijf dat je dit allemaal toch maar mee maak ! Goede reis voor de laatste loodjes en tot snel in Heemskerk. Groetjes Piet en Ria X .