15 Juli Padstow  

 

Voor vandaag hebben we een mooie wandeling langs de westkust op het programma staan, de zon schijnt en een zacht briesje uit zee brengt nog enige verkoeling. Het wordt weer een prachtige tocht. Na elke bocht vergapen we ons weer aan de mooie uitzichten, wilde rotspartijen afgewisseld met kleine strandjes. We lopen vlak langs de randen van de kliffen, de Engelsen weten wel hoe ze wandelroutes kunnen maken. Terug gaan we met de bus, dit betekent wel een uur wachten, we zitten boven in en rijden zo door het landschap van inspecteur  Moorse.

Voordat we aan deze wandeltocht begonnen, hadden we nog problemen met onze elektronische kaart aan boord  van onze plotter. Toen ik aan het voorbereiden was kwam ik tot de ontdekking dat er op de plotter een gedeelte van de zuidkust ontbrak. Ik probeerde de kaart opnieuw te laden, doch dat lukte maar niet.

Ten einde raad via de havenmeester hulp gevraagd, die zou dan om 1 uur komen.  Op goed geluk probeerde ik het nog eens. Ik heb waarschijnlijk iets gedaan waardoor ik in een scherm kwam die mijn gegevens kende en toen was het een fluitje van een cent, zodat we nu rustig konden gaan wandelen.

15 juli Padstow 01015 juli Padstow 009