19 juli Padstow  

 

De wind op de weerkaart voor morgen is helaas wat afgezwakt maar we gaan in ieder geval . Wachten we nog langer dan komt het beroerder uit met het tij en wij vinden het hier ook welletjes   een week op de zelfde plaats is wel lang nu was hier gelukkig wel wat roering. Vandaag lopen we alles nog even na .

Tineke gaat nog even naar de kapper om het tactisch uitgroeien in goede banen te leiden . Omdat ze haar haar niet meer wil laten kleuren. Ik controleer het anker gerei nog even en breng dit in gereedheid daar we dat op de Scillys mogelijk nodig hebben. Op het eind van deze dag krijgen we nog bezoek van de immigratie politie , dit was ook slechts een formaliteit ik had het idee dat hij graag even op onze boot wilde zitten daar hij wist dat het een van der Stadt ontwerp was.

13 en 14 juli milford 01815 juli Padstow 016

5 Responses

  1. Jeanne en Peter schreef:

    Hoi Koos en Tineke,
    Wat leuk voor jullie, een echt vrij gevochten leventje.
    Jullie zien op deze wijze wel het echte Great Breton .
    Ieder eiland heeft wel z’n eigen cultuur ,en de natuur zal ook wel verschillend zijn. Leuk omdat te kunnen ervaren.
    Tineke moeten we bij thuiskomst op een andere haarkleur letten ??
    Een beetje leeftijd gebonden, maar kom lekker bij de club meisje,
    Geniet er nog lekker van.
    Lieve Groeten Jeanne en Peter.
    p.s.
    Ik heb je blog gevonden, zoals je ziet.

  2. Hans schreef:

    Hallo luitjes.
    Wat heb jullie weer veel gezien en beleeft leuk hoor en Koos kijk maar goed naar je anker. Hans en ik hebben ook weer eens op een anker geslapen maar s’nacht moeste we toch weer verkassen i.v.m harde wind die uit een heel andere hoek kwam en wij op de stenen zaten. Maar alles is goed verlopen en gauw aan een steiger gaan liggen. In het donker toch moeilijk te vinden.

    Groetjes Hans en José

  3. Jan en jac schreef:

    Hoi Koos en Tineke , jeetje wat een avontuur allemaal fijn dat het goed met jullie gaat ! Geniet lekker verder samen ! Hier alles goed x ons

  4. Lara schreef:

    Hoi pap en Tineke,
    wat geweldig mooi en grappig om jullie verslagen en foto’s te zien en te lezen!
    Heel veel plezier!
    Veel liefs,
    Lara

  5. Gravin schreef:

    Hoi Tineke en Koos,
    Geweldige reisverhalen weer. Het leest bijna als een zeilboek. Bewondering en respect voor jullie. Enige tijd geleden heb ik een documentaire over de Scilly islands gezien. Schitterend en dacht ook dat er een subtropisch klimaat heerste, maar dat is toch niet helemaal zo. Wij zijn als poppetjes in een kermisattractie vandaag van Breskens naar Blankenberge gehobbeld. Waarom heb ik geen man die van tuinieren houdt, haha. Maar vanavond op de boulevard was het leed weer geleden. Live muziek, vrolijke mensen en een prachtige zonsondergang. Liefs van Jan en Jans.