6 juni Met de Helena naar de sneeuw

6 juni    Met de Helena naar de sneeuw

Bij het opstaan voelde ik al dat het een mooie dag zou worden, de lucht vertoonde blauwe plekken  en de temperatuur voelde goed aan. Na de boodschappen op weg naar Ford Williams.   Al snel een sluis en draaibrug  en daarna ontvouwde zich weer een landschap dat we alle vier tot nu toe wel het mooiste vonden. Minder stijl en groots als Loch Ness doch liefelijker en gevarieerder . Soms waanden we ons op de Amazone, dan weer in Noorwegen. Tenslotte kwamen de met nog sneeuw bedekte toppen van de hoogste berg van Engeland in zicht.  Dit beeld werd steeds mooier en de zon bescheen de toppen met grote wolken daar boven. Toen we de bergen dwars hadden was daar een ponton en we meerden af en besloten hier de nacht door te brengen. Hans en ik deden nog een poging om op de fiets naar de sneeuw te gaan, maar na twee flinke hellingen genomen te hebben zagen we hier maar van af.

4 Responses

  1. Ciska schreef:

    Wat leuk om jullie avonturen te lezen en wat een “wereldreis” als je je ook nog in de Amazone en in Noorwegen waant. Geniet ervan en blijf maar veel foto’s en verhalen sturen. Veel liefs van ons. X

  2. Willem en Tineke schreef:

    Ik denk dat wij die natuur daar, zo prachtig door jullie omschreven, ook zeker met eigen ogen gaan bekijken. Geniet er maar lekker van!

  3. Helma Hoekstra schreef:

    Hallo luitjes,
    Ik ben er voor gaan zitten om jullie,mooie verslagen te lezen. Het is hard werken en genieten begrijp ik wel. Natuurlijk veel verschillende weersomstandigheden. Hier is het nu zonnig,maar benauwd(onweer onderweg denk ik). Geniet van alles, en ik blijf jullie volgen. Groetjes Helma en natuurlijk ook van Freek en Simone.

  4. simon visser schreef:

    Koos en Hans geweldig wat jullie ondernemen, via Nico jullie blog ontvangen. Nu de meisjes aan boord begrijp ik . Helemaal top, dat Engeland is zo mooi en apart . Zijn div. keren die kant op geweest met de auto. Kan me iets voorstellen als je Whitby binnenloopt, terug in de tijd. Bijzonder he’. Wens jullie een onvergetelijke tijd, en neem de “tijd” . Behouden vaart ! groet Simon Thea.