13 juni laatste dag van de kanalen

We werden gewekt door de regen die achter op het dek tikte. Moeizaam komt het leven aan boord op gang. Er is geen wind en dat zal voorlopig niet gebeuren, daar ik op de Bracknell weerkaarten gezien heb dat er zich een hogedrukgebied boven ons gaat nestelen. We besluiten vandaag te blijven en morgen naar een plaats te varen waar onze crew gemakkelijk hun thuisreis kunnen aanvaarden. Voor vanavond hebben we een plek gezocht waar we Nederland-Spanje kunnen zien. Hopelijk gaat het een leuke avond worden. Als ik terugkijk naar de Kanaalroute, dan is het een prachtige tocht geweest. 2 verschillende kanalen met een eigen karakter die een eigen gezicht van Schotland laten zien. Inmiddels hebben we een logstand van 17.854 mijl. Dit betekent dat we nu vanaf IJmuiden 822 mijl gevaren hebben.
S’avonds zijn we naar de pub getogen om te eten en de wedstrijd te zien. Hans was heel sceptisch wat betreft het Nederlands elftal, maar gaande de wedstrijd begint hij ook te genieten. We hadden de hele pub op onze hand. Het was een geweldige avond : 5 -1

3 Responses

  1. Hans José schreef:

    Heb net je verslagen gelezen en de layout gezien ,grote klasse.Blijf goed om je heen kijken en we zien uit naar het volgende verslag(vermits internet aanwezig is)
    Bedankt voor jullie goede zorgen.
    Hans en José

  2. Gravin schreef:

    Hoi Koos en Tineke hebben vanmorgen jullie bemanning opgehaald in IJmuiden ze waren moe maar voldaan en blij dat ze weer thuis waren na zo,n mooie reis ze waren er vol van. Nu verder n goede reis en geniet er van .