1 augustus  Fowey – Plymouth  

 

Het is gisteren toch, na de verrassing die Fowey heet, niet erg laat geworden en we hebben heerlijk geslapen. Ik werd trouwens gewekt  door echte haangekraai, dit gebeurt niet zo vaak aan boord. Ik heb dit nog bij Tineke geverifieerd of het niet een schorre meeuw was doch zij beaamde het .   Tineke maakt zich zorgen over haar blaas, mogelijk een blaas ontsteking . Als ze hulp nodig heeft kunnen we dat eerder en gemakkelijker in Plymouth vinden dan hier, dus vertrekken we om 8.30 ook vanwege het tij. Buiten op zee is het behoorlijk bewolkt en slecht zicht. Weinig wind  dus de motor weer bij tot er uiteindelijk weer wind komt na een uur. En zo komen we weer 20 mijl dichter bij huis . Tegen de middag begint het te regenen en het wordt deze dag niet echt meer droog. Dit is de tweede of derde dag tijdens onze reis dat het de hele dag regent, we klagen dus ook niet. We hebben net een wandeling gemaakt door de oude binnenstad dit ziet er geweldig uit. Tineke denkt dat het met de blaas wel goed gaat ze wacht het nog een dag af, we blijven in ieder geval nog een dag in Plymouth.

2 Responses

  1. Piet en Ria schreef:

    Hoi Tineke en Koos , wat een super avontuur beleven jullie! Met veel plezier lezen wij jullie leuke verhalen en genieten wij met jullie mee. Gister zaten wij heerlijk op het Heemskerkse strand en hebben over het water naar jullie gezwaaid! Veel vaarplezier en blijf lekker genieten van alles en van elkaar. Groetjes van de Hoekies.

  2. Hallo Tineke & Koos,

    Jullie beleven wel een heel bijzonder avontuur en bezoeken heel veel mooie plekjes op onze aardbol.
    In Heemskerk genieten we ook van het mooie weer.
    Het is dit jaar een mooie zomer hier.
    Bij de flat gaat alles naar wens. Vorige week hebben we met vier medebewoners de
    bossages gesnoeid bij de parkeerplaatsen. De auto van Tineke staat er ook nog netjes bij.
    Vandaag gaan Henk en Rien de zijkanten van de galerijvloeren schoonspuiten. Dit is weer een hele klus , maar het wordt weer erg netjes.
    Verder geen bijzonderheden vanuit Heemskerk.
    Nog heel veel plezier gewenst met jullie mooie en bijzondere reis.

    Met een vriendelijke en ook zeer zonnige groet vanuit Heemskerk,
    Joke & Ben.