30 Juni Howth (Dublin)

De zon scheen al lekker en er was weinig wind, het zou 20 graden worden dus ideaal om Dublin met een bezoek te vereren. Met de trein waren we al in 15 minuten in het centrum van de stad. We gingen gelijk op zoek naar citysightseeing  Hop on – Hop off hier hadden we in Belfast ook goede ervaring mee. Je komt overal en kan-  in en uit stappen wanneer je wilt. Er zijn wel mooie grote gebouwen  maar wel wat saai , ik vind de stad op zich wel heel gezellig. Het hoogte punt vonden we wel het bezoek aan Temple Bar en de wijk er om heen. In deze Pub zijn de Dublinners en ook andere bekende musici begonnen. Vandaag was er live muziek met David  Browne, geweldig, we dronken er Guinness en Wisky en kwamen vroeg in de avond moe maar voldaan weer bij de boot.

 

Dublin 001

4 Responses

  1. Co. En jose schreef:

    Hallo Tineke en Koos,
    Ik zie dat jullie nog steeds genieten. En Koos smaakte de guinness lekker of mis je de bokkies al. Hier in Heemskerk gaat het goed alleen ik mis mijn tennismaatje.
    Groetjes Co.

    Hoy Koos en Tineke,alles goed met jullie zo te horen en zien wel.Leuk dat jullie
    elke dag een verslag schrijven.Leuke verhalen om te lezen.
    We blijven jullie volgen,en wij wensen jullie nog een behouden vaart.
    Groetjes Jose xx

  2. Ciska schreef:

    Wat een verhalen en wat een heerlijke vakantieplaatjes. We krijgen er ook zin in, hoor! Leuk jullie af en toe op de foto te zien; zijn we een beetje dichterbij 😉 X Frank en Ciska

  3. Hans schreef:

    Het gaat jullie goed zo te horen . Wij krijgen er zo weer zin in. Leuk om te zien allemaal. Groetjes Hans en José

  4. Jans vd linden schreef:

    Hoi Tineke en Koos,
    Mooie verhalen weer. Maar het leuke ervan vind ik dat jullie allebei je verhaal vertellen. Enerzijds mannelijk stoer en technisch, anderzijds vrouwelijk stoer en met gevoel. Maar Tineke, hoe zit het met de blauwe plekken bij jou? Ik neem aan dat je wel een smak gemaakt hebt. Wel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en in het Engels te converseren. Keep calm, go on and enjoy. Groetjes van Jans.