9  Juli Kilmore Quay

 

Een mooie blauwe lucht verwelkomt ons deze morgen weer, een al wat lichte spanning in de onderbuik voor de wedstrijd van vanavond. Ik ga alvast de tocht voor morgen voorbereiden, we willen richting Wales. We lopen eerst naar de havenmeester om alvast het havengeld te gaan betalen, doch deze verhaalt zo enthousiast over het Seafood Festifal dat morgen begint, zodat we besluiten nog een dag blijven.

We pakken de fietsen en gaan nog een mooi tochtje maken. Ons diner bestaat uiteraard uit vis, verser dan hier kan je het bijna niet krijgen. Er is net een Nederlandse  zeilboot binnengelopen met 5 mannen er op in oranje versierselen. Deze  maken ook een rondje  Engeland doch met steeds wisselende bemanningen de boot maakt dus alleen de hele ronde in een veel snellere tijd dan wij dat doen. Maar samen de wedstrijd bekijken kan heel gezellig worden.

 

Kilmore Quade 001

2 Responses

  1. Jans vd linden schreef:

    Mooie foto Tineke!

  2. Lia van der Fluit schreef:

    Tien, dat shirt wil ik ook….. Leuk hè met al die nieuwe vrienden voetbal kijken. Alleen jammer dat we niet door zijn. Het waren onwijs leuke voetbalavonden…